Lisää näköä ja makua valmislaatikoihin

Valmislaatikoita on helppo maustaa maittavimmiksi. Siirtämällä ne omiin astioihin, ne näyttävätkin kuin itse tehdyiltä.

Lisää makua

Porkkana- ja perunalaatikon lisämausteeksi sopii muskottipähkinä. Lisää sitä varovaisesti, ensin vain veitsenkärjellinen ja maista. Lanttulaatikkoon voi lisätä valkopippuria ja makeutta voi korostaa siirapilla.

Joululaatikoiden rinnalle voi tehdä myös lihaperunasoselaatikon ruotsalaiseen tapaan. Siitä pitävät lapsetkin. Mausta valmislaatikko ripauksella muskottipähkinää ja lorauksella kermaa tai valmista perunamuusi pakasteesta ja lisää sekaan hyvin maustettua paistettua jauhelihaa sekä loraus kermaa. Mausta mustapippurilla ja muskottipähkinällä.

Lisää näköä

Kaada laatikoiden sisältö kulhoon, lisää mausteet ja sekoita tasaiseksi. Nostele laatikkoainekset foliolaatikoihin tai mieluiten omiin voideltuihin uunivuokiin. Muotoile laatikon pintaan kuvioita, esimerkiksi laineita, ripottele päälle varovaisesti korppujauhoja ja lisää halutessasi pari nokaretta voita. Paista hetki 150-175 asteessa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Kuva: iStockphoto

Arkipäivää helpottavia reseptejä, uusia makuja sekä herkkuja koko perheelle.

Save

Save

Save

Save

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com