Tuulen viemää

Lasten ollessa pieniä, on matkaa suunnitellessa aina kiva ottaa huomioon myös vanhempien harrastusmahdollisuudet kohteessa. Helpointahan se on aina silloin, kun aikuisia on matkassa kaksi.

Eikä se vaadi välttämättä sen ihmeellisempää kuin aamulenkin rannalla tai kunnon kävelylenkin omien ajatusten kanssa lomamaisemista nauttien.

Paljon parjattu Rodos, joka on vuosien varrella mainettaan kohentanut kohde, on aina Top10 joukossa lapsiperheille.

Perheessämme isä harrasti purjelautailua ja äiti nautti pitkistä lenkeistä. Lapset olivat niin pieniä, että he nauttivat rannasta ja puistoista, ne olivat helppo soluttaa perheen lomaohjelmaan.

Ensimmäiset fiilikset matkaa varatessa olivat ne, missä näin itseni lasten kanssa tuulessa ja tuiverruksessa, hieroen hiekkaa silmistäni. Ammattilaisten eli pro-purjelautailijoiden paikat tasokkaineen vuokravarustuksineen ja asiallisesti perheen läsnäolon huomioon ottaen sai pääni kääntymään….tulevia matkoja varatessa.

Joka kohteesta löytyi erittäin tasokas, tuulen suojaan varustettu ajanviettopiste perheille. Se mahdollisti mukavaa auringonottoa, puistoilua ja ruokailua.

Ensimmäinen reissu oli Fuerteventuraan Jandiaan, seuraava paratiisimaiseen Tarifaan ja siitä sitten Rodoksen tuuliin.

Mieleen jäi hyvät fiilikset sopimuksista kuinka toinen lähtee surffauspisteeseen lasten kanssa ja itse sain kävellä sinne yksin pari tuntia. Kaikki saivat tarvittavat tekemisen tuottavat endorfiinit, sitten on kiva olla vaan ja nauttia lomasta.

Endorfiinia ja elämän iloa lomalla!

Kuvat: BigStockphoto ja Matkan varrelta

Matkan varrelta -blogin kirjoittaja on reissannut maailmaa niin matkaoppaana kuin siviilielämässäkin, sekä asunut pitkään muun muassa Intiassa.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com