Kylän katveessa

Niin ihanat kun Goan rannat ovatkin ja niin helpot lasten kanssa, on pienellä osavaltiolla tarjota kaikkea muutakin ihanaa lapsiperheiden lomilla. Pienten kylien rauhallinen ja ystävällinen tunnelma on lumoava. Auringonlaskun aikaan tien varrella kävelevien kylän naisten sarien väriloisto on häikäisevä. Auringonlaskun aika, kauniissa valossa, suitsukkeiden tuoksussa sekä temppeleiltä kuuluvan musiikin lumoissa luo ihanaa mielenrauhaa. Muistaa olevansa kaukana kotoa.

Pomburban kylän kupeessa, järven rannalla sijaitsee ihana pieni paratiisi: Olaulim Backyards. Et arvaakaan hiekkatielle kääntyessäsi, mikä portin takana odottaa.

Voit poiketa sinne päiväksi tai yöpyä ihanissa, kauniisti sisustetuissa, trendikkäissä savimajoissa.

Olaulimissa voit nauttia luonnon äänistä, paikka on tunnettu myös lintubongareiden paratiisina. Olaulim on myös lapsiperheen paratiisi. Voit pulahtaa ihanaan laguunimaiseen uima-altaaseen, käydä kanootilla järvellä, nauttia lounaan avokeittiössä luonnon keskellä. Paikallisia herkkuja, oman tilan tuotantoa – sen enempää ei voi luomusta lumoutua!


Lapset ihailevat Mantra -aasin kylälle kajahtelevaa ulvahtelua, silittelevät ponia ja pääsevät vielä lypsämään vuohen maitoa. Päivän kohokohtia olivat myös kunnon vauhdit puun keinussa ja liaanissa!

Tapahtumarikas ja rento lomapäivä paratiisissa, Goan kauniilla kotitilalla!


Paratiisin hyvä haltijatar Pirkko on vuosikausia Intiassa asunut suomalainen, entinen pitkäaikainen matkaopas. Pirkko on kolunnut kaikki Intian kolkat vuosien saatossa. Pirkko ja hänen lapsensakin puhuvat niin suomea kuin myös englantiakin. Tätä paikkaa ei lapsiperheen kannata Goan lomalla missata!

 

 

 

Kuvat: BigStockphoto ja Matkan varrelta

Matkan varrelta -blogin kirjoittaja on reissannut maailmaa niin matkaoppaana kuin siviilielämässäkin, sekä asunut pitkään muun muassa Intiassa.