Matkalle vai ei?

Joku ajattelee, etten ikinä lähtisi, ja toinen äiti miettii, mihin seuraavaksi suuntaammekaan – heti kun vain on mahdollisuus! Omalta kohdaltani voin sanoa, että jos matkakuume iskee, asenne ratkaisee. Sitten vaan mennään – ja koko perhe!

Lähdet lasten ehdoilla, mutta osaat ottaa joka hetkestä kiinni; myös niistä, jotka ovat juuri sinun eduksesi. Unohdat mielenkiintoisimmat näyttelyt museoissa, missä ei ole omaa työpajaa lapsille. Onneksi ne ovat trendi tänä päivänä. Valitset ne rannat, missä lapsesi parhaiten viihtyy, sisältäen itsellesikin pointin viihtyä. Näitä tänä päivänä löytyy.

Matkailu lasten kanssa saa uusia ulottuvuuksia koko ajan. Itse olen matkustellut paljon lasteni kanssa yksin ja hauskaa sekä kivaa on ollut.

Ja kaikenlaisia tilanteita myös! Kuten, kun CDG-kentällä Pariisissa 1,5-vuotias pojanviikarini karkasi oven alta! Jätän tämän stoorin kuitenkin seuraavaan kertaan. Lasten kanssa reissaaminen on muistoja luova ihana juttu.

Matkan varrelta -blogin kirjoittaja on reissannut maailmaa niin matkaoppaana kuin siviilielämässäkin, sekä asunut pitkään muun muassa Intiassa.

Kuva: Bigstockphoto