Suihkaus raikkautta!

Oletko koskaan miettinyt, miten Rivieran kaunottaret pysyvät hehkeinä koko kuuman ja kostean kesän? Vaikka lämpötila öisinkin pysyttelee suomalaisittain hellelukemissa, ja päivällä auringossa hätyytellään neljääkymmentä, paikalliset eivät näytä hikoilevan. Minulle tämä oli mysteeri pitkään.

Kunnes aloin tutustua paikallisiin, ja sain selville heidän hehkeytensä ja raikkautensa salaisuuden. Mineraalivesisuihke!

Tiedät varmaan Evianin mineraalivesisuihkeen. Rivieralla se on jo passé. Sen sijaan samaan tapaan toimivat, raikastavat, kosteuttavat, rauhoittavat ja vienosti tuoksuvat mineraalipitoisiin lähdevesiin pohjautuvat ultramodernit suihkevedet ovat hoteinta hottia. Niitä myydään perhepakkauksina, litran toimistopöytäkokona sekä näppärinä käsilaukkuversiona. Ja niitä myydään kesäisin kuin häkää. Nämä pikasuihkun tarjoavat mineraalivedet ovat Rivieran leidien luottotuotteita, ja niitä suihkitaan kahviloissa ja rannoilla, autonratissa, hienostoravintoloissa ja pikkuyön tunteina. Vauvan vaippa- ja aurinkoihottumat hoituvat muutamalla suihkauksella, samoin meikinpoiston viimeistely. Jos et ole itse kokeillut tätä etelän ihmettä, suosittelen lämpimästi. Se toimii myös talvella, jolloin se kosteuttaa lämmitysilman kuivattaman ihon, ja tuo mukanaan ihanan tuulahduksen kesäisiä muistoja.

Kuva: BigStockphoto

Tarinoita Rivieran vauvaelämästä ja kahden kulttuurin törmäyskurssista.