fbpx

Apteekki omassa puhelimessa

Pitäisi käydä apteekissa hakemassa lääkettä itselle tai toiselle heti, mutta ei ole mahdollisuutta lähteä sillä hetkellä hoitamaan asiaa. Tuttu tilanne, johon oma puhelin voi tarjota nykyaikaisen ja helppokäyttöisen ratkaisun.

Uusia älypuhelimeen ladattavia sovelluksia ja ohjelmia on tarjolla nykyään runsaasti. Uudella Remomedi-sovelluksella voit hoitaa apteekkiasioinnin omalla puhelimella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, myös reseptilääkkeet farmaseutin neuvojen kanssa hoituvat Remomedi-sovelluksella aivan kuten apteekissa asioidessa.

Mistä Remomedin saa käyttöön?

Omaan puhelimeen pitää ensin ladata maksuton Remomedi-sovellus sovelluskaupasta. Tämän jälkeen käyttäjä rekisteröityy syöttämällä oman sähköpostiosoitteensa, joka toimii palvelussa käyttäjätunnuksena. Seuraavassa vaiheessa käyttäjä tunnistautuu vahvasti verkkopankkitunnuksia käyttäen ja valitsee itselleen nelinumeroisen turvakoodin, joka toimii jatkossa palvelun salasanana.

Rekisteröitymisvaiheessa sovellukseen syötetään myös käyttäjän yhteystiedot sekä maksukortin tiedot mobiilimaksamista varten. Käyttäjän valitsemaa nelinumeroista turvakoodia pyydetään aina, kun käyttäjä ottaa sovelluksella yhteyttä apteekkiin, maksaa tekemänsä apteekkiostokset sekä tilanteissa, jossa apteekin on voitava varmistua käyttäjän henkilöllisyydestä.

Kuinka asiointi Remomedilla tapahtuu?

Apteekkiasiointi Remomedi-sovelluksella on helppoa. Sovelluksen avaamisen jälkeen sovelluksen käytössä mukana olevat apteekit listataan käyttäjän sen hetkisen tai oman kodin sijainnin perusteella niin, että lähimpänä oleva apteekki on listassa ensin. Käyttäjä voi aina valita listasta suosikikseen haluamansa apteekin, esimerkiksi oman lähiapteekin, vaikka se ei sen hetkisen sijainnin perusteella olisikaan lähin. Tällöin suosikkiapteekki listautuu aina ensimmäiseksi. Tämän jälkeen käyttäjä voi soittaa apteekkiin joko tavallisen äänipuhelun tai videopuhelun, johon apteekin farmaseutti vastaa. Farmaseutti palvelee kaikissa lääkkeiden käyttöön ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä aivan samalla tavalla kuin apteekissa.

Puhelun jälkeen ostokset maksetaan suoraan Remomedi-sovelluksessa turvakoodilla tai vaihtoehtoisesti ostokset apteekista noutava henkilö maksaa ne noutohetkellä. Ostokset voi siis noutaa apteekista valmiiksi pakattuna apteekin aukioloaikojen puitteissa tai lukitusta noutolaatikostosta apteekin ollessa suljettu, jos apteekissa on sellainen käytössä. Lähes kaikilla apteekeilla on myös kotiinkuljetus tarjolla. Remomedi-sovellus on turvallisin ja helpoin apteekin etäasiointitapa kaikenikäisille ja sen käyttö on maksutonta.

Jos omaa lähiapteekkia ei vielä löydy apteekkilistalta?

Mitä tehdä, jos oman lähiapteekin palvelut ja henkilökunta ovat niin mukavia, että haluaisit aina asioida siellä myös Remomedi-sovelluksella, mutta apteekkia ei vielä löydy sovelluksen apteekkilistalta? Kerro apteekissa käydessäsi, että haluaisit heidänkin liittyvän mukaan Remomedi-​sovelluksen käyttäjäksi, niin apteekki voi ottaa yhteyttä järjestelmän tarjoajaan.

Remomedi-sovelluksella on helppo hoitaa myös liikuntarajoitteisen tai kaukana asuvan lähiomaisen apteekkiasiat, kun omainen tekee apteekissa vain tarvittavan valtuutuksen. Helppoa ja turvallista apteekkiasiointia lähellä ja kaukana.

Katso esittelyvideo täältä.

Lataa Remomedi Appstoresta tai Google Play Storesta.